У ніч на 14 липня у Кривому Розі та в Одеській області прогриміли вибухи. Сили ППО збили над Україною 16 ударних дронів і сім розвідувальних безпілотників.

У Кривому Розі внаслідок атаки російських дронів вночі 14 липня, згідно з оновленими даними, зазнали руйнувань майже 130 багатоквартирних і десятки приватних будинків, майже чверть сотні закладів освіти та сім медичних установ. Про це у п'ятницю, 14 липня, повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Він нагадав, що в ніч на 14 липня в небі над Дніпропетровською областю силами і засобами ППО було знищено шість дронів противника.

"Але, на жаль, у Кривому Розі є влучання - по комунальному підприємству, в одноповерхову адміністративну будівлю та бокси для зберігання техніки, було перебито лінію електропередачі та водовід. Пожежі були оперативно ліквідовані. Поранено 56-річного чоловіка, йому була надана вся необхідна медична допомога", - розповів він на брифінгу.

Він додав, що для  ліквідації наслідків "прильотів" було оперативно залучено будівельну техніку, забезпечено підвезення будівельних матеріалів для громадян та організацій, розгорнуто оперативні штаби.