Росіяни обстріляли село Курилівка Куп'янського району, є влучання на територію фермерського господарства.

У селі Курилівка Куп'янського району Харківської області внаслідок російського артилерійського обстрілу загинув працівник фермерського господарства. Про це 13 лютого повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, артилерійських та мінометних обстрілів росіян за добу зазнали близько 15 населених пунктів, серед яких Уди, Козача Лопань, Лук’янці, Вовчанськ, Синьківка, Петропавлівка, Глибоке та інші.

"О 8:00 ворог здійснив артобстріл с. Курилівка Куп'янського району, влучання на територію фермерського господарства. Загинув цивільний 55-річний чоловік, який був працівником ферми", - зазначив Синєгубов.

Він також повідомив, що близько 22:00 ворог здійснив обстріл м. Куп'янськ. Пошкоджено житловий приватний будинок. О 12:43 відбувся обстріл с. Слобожанське Харківського району, обійшлося без постраждалих. О 12:35 було обстріляно с. Липці Харківського району. О 12:34 окупанти обстріляли с. Козача Лопань Харківського району, є влучання на околицях населеного пункту.

За словами Синєгубова, відновлене електропостачання для трьох тисяч абонентів у Куп'янську. У Вовчанську відремонтували повітряну лінію, пошкоджену 11 лютого, 10 тисяч абонентів знову зі світлом.

Крім того, за добу піротехніки здійснили розмінування 11,82 га території, знищили 154 вибухонебезпечні предмети.