Ракетники ЗСУ завдали ураження по районам зосередження особового складу, пункту управління та по двом РЛС ЗРК Бук-М3 росіян.

За минулу добу на фронті відбулося 84 бойових зіткнення, з них більше половини – на Мар’їнському напрямку. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні у суботу, 24 лютого.

Вказано, що вчора російські агресори завдали 10 ракетних та 93 авіаційних удари, здійснили 141 обстріл з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Вночі росіяни вчергове атакували Україну дронами типу Shahed. Підрозділами ППО було знищено всі 12 БПЛА.

Під артилерійський вогонь противника потрапили понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

В зоні відповідальності ОСУВ Хортиця на Куп’янському напрямку ворог здійснив дві безуспішні атаки на позиції ЗСУ в районі Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили дві атаки противника в районі населеного пункту Терни на Донеччині.

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито дев’ять атак противника в районах Богданівки та Іванівського Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ Таврія на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито дев’ять атак ворога в районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне та Первомайське.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжували стримувати ворога в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки, де ворог 44 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Новопавлівському напрямку ворог наступальних дій не вів.

На Запорізькому напрямку відбито вісім атак противника біля Роботиного.

В зоні відповідальності ОСУВ Одеса на Херсонському напрямку наші воїни продовжували утримання позицій та відбиття ворожих штурмів окупантів. Минулої доби противник здійснив вісім безуспішних штурмів на лівобережжі Дніпра.

Вчора наша авіація завдала ударів по шести районах зосередження особового складу та трьом зенітних ракетних комплексах противника.