Росіяни відправляють дітей у табори, де замість відпочинку змушують вчити історію Росії, а молодь заганяють у мілітарні організації.

Російські загарбники посилюють пропагандистську кампанію на тимчасово окупованій території (ТОТ) Запорізької області, до якої залучають і молодь, і літніх людей. Про це напередодні повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

"Росіяни на ТОТ запустили пропагандистську машину на повну – зомбують і старих, і малих. Створюють нові й нові пропагандистські медіа, щоб розповідати, як добре живеться в окупації. Віджали типографію, щоб друкувати свої агітки. Кожному пропонують безкоштовний пакет телевізійного обладнання, щоб дивитись тільки російські "обовʼязкові" телеканали", – написав мер.

Федоров додав, що з метою промивання мізків, дітей відправляють у табори, де замість відпочинку змушують вчити історію Росії.

За його словами, молодь заганяють у мілітарні організації та молодіжні центри, які займаються "патріотичним вихованням" та пропагандою.

"Не соромляться залучати і літніх людей. В Мелітополі створили свій "отряд путіна" – з пенсіонерок, які ходять на всі можливі заходи і пропагують "русскій мір", – зазначив Іван Федоров.