Генеральний штаб повідомляє, що наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат.

Між українськими захисниками та російськими окупантами відбулося 58 бойових зіткнень протягом минулої доби, 3 січня, на фронті . Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні.

На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили три атаки загарбників в районі Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області.

Водночас на Бахмутському напрямку ворог наступав біля Богданівки та Андріївки Донецької області. Відбито чотири атаки. Також продовжують бої на Авдіївському напрямку. Наші війська стримують ворога, який хоче оточити Авдіївку.

"Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 13 атак біля Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 19 атак в районах Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області", - йдеться в повідомленні.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ продовжують стримувати ворога поблизу Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області. Там вчора вона відбили 14 атак.

На Запорізькому напрямку було спокійніше - біля Роботиного Запорізької області відбили одну атаку.

На Херсонському напрямку українські війська продовжують розширення плацдарму. Попри значні втрати, ворог намагається вибити наших захисників с займаних позицій. Минулої доби окупанти здійснили 9 штурмових дій, але всі вони були відбиті.