Протягом минулої доби авіація ЗСУ завдала 12 ударів, чотири з яких по зенітно-ракетних комплексах противника.

На сході і півдні України точаться запеклі бої. За минулу добу зафіксовано понад 100 бойових зіткнень. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в суботу, 21 жовтня.

Вчора ворог завдав 9 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок цих терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали школа у Костянтинівці, багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили понад 20 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки Харківської області, а також близько 5 атак біля Надії Луганської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони не допустили втрат позицій в районі Невельського Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили всі атаки противника в районах Богданівки та Хромового. Також ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області. Сили оборони продовжували штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдавала ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплювались на досягнутих рубежах.

На Авдіївському напрямку противник не полишає спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу численних втрат. Безуспішними були наступальні дії окупантів в районах Новокалинового, Степового та Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші захисники відбили близько 20 атак ворога.

На Шахтарському напрямку наші війська відбили атаки загарбників в районах Золотої Ниви, Старомайорського та Рівнополя Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Полтавка Запорізької області. Також противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони вели контрбатарейну боротьбу, наносили вогневе ураження по тилах противника.

Протягом минулої доби авіація ЗСУ завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 4 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, склад боєприпасів, 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ противника.