На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати росіян в районі Новомихайлівки Донецької області.


Протягом минулої доби на фронті відбулося 84 бойових зіткнення. На Мар'їнському напрямку відбито 39 атак російських загарбників. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні в неділю, 25 лютого.

Загалом ворог завдав дев'ять ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 119 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed-136/131. 

 

На Куп’янському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів. На Лиманському напрямку воїнами ЗСУ відбито три атаки росіян в районі населеного пункту Терни Донецької області.

 

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито 13 атак окупантів у районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. На Авдіївському напрямку захисниками відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне, Первомайське та Невельське Донецької області.
 

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати росіян в районі Новомихайлівки Донецької області, де загарбники 39 разів намагалися прорвати оборону українських військ. На Новопавлівському напрямку нашими відбито одну атаку противника в районі південніше Золотої Ниви Донецької області.
 

На Запорізькому напрямку силами оборони відбито п'ять атак росіян в районі  населеного пункту Роботине Запорізької області.


На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів російських військ. Попри значні втрати, ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив два безуспішних штурми позицій ЗСУ на лівобережжі Дніпра.
 

Водночас українські воїни продовжують активними діями завдавати військам РФ втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.
 

Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу противника. Захисники також знищили дві ракети Х-31 та чотири розвідувальні БпЛА.

Підрозділи ракетних військ уразили радіолокаційну станцію та два райони зосередження особового складу окупантів.