Україна не збирається ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції, а Зеленський налаштований на перемогу.

Російські окупанти у Криму зазнали таких невдач, яких ще ніколи не бачили. Зокрема це стосується Чорноморського флоту, який Україна систематично знищує. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Українського Радіо.

Він також прокоментував готовність Збройних сил України завдавати росіянам ударів у відповідь на їх масовані удари дронами та ракетами.

"Ми відповідаємо ворогу (на удари - ред.) щодня. Ми щодня завдаємо росіянам втрат. І йдеться не лише про втрати, які відбуваються безпосередньо на лінії зіткнення на фронті. Що стосується Кримського півострову і Чорноморського флоту Російської Федерації, повірте, такої поразки, якої вони там зазнають, росіяни ніколи в житті не бачили", - сказав Данілов.

Він підкреслив, що Україна не збирається ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції.

"Президент України констатує, що ми будемо продовжувати нашу боротьбу. Ми не збираємося зупинятися. Зеленський налаштований на перемогу. І дуже важливо розуміти всім, що ми не збираємося ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції. Наше завдання - це перемога і побудова великої вільної демократичної країни", - сказав Данілов, додавши, що це обов'язок українців, в цьому мають брати участь всі без винятку.