Вранці росіяни обстріляли Авдіївку з Градів і артилерії та завдали удару двома ракетами по Авдіївському КХЗ.

Сьогодні, 27 липня, вранці війська РФ ударили двома ракетами по Авдіївському коксохімічному заводу. По місту також стірляли з РСЗВ Град і артилерії. Під ворожий вогонь потрапили й деякі інші населені пункти області. Про це повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

"На Донецькому напрямку пошкоджено два будинки у Кураховому. Зранку росіяни обстріляли Авдіївку з Градів і артилерії та завдали удару двома ракетами по Авдіївському КХЗ. У Мар'їнській громаді поранено 2 людини: у Красногорівці і Новомихайлівці; 1 людина поранена в Соловйовому Очеретинської громади", - пише Кириленко.

Повідомляється також про обстріли на інших напрямках.

"На Горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Нью-Йорку пошкоджено 12 будинків, 5 - у Торецьку, 1 - у Залізному. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 будинків. 1 людина поранена у Васюківці Соледарської громади. У Білокузьминівці Костянтинівської громади пошкоджено будинок. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську і 2 будинки у Торському Лиманської громади", - йдеться у повідомленні.

 

Начальник ОВА повідомив також, що за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще дев'ятьох.