У так званій “ДНР” затримали двох військовослужбовців з Далекого Сходу, яких підозрюють в масовому вбивстві у Волновасі, коли в одну ніч були застрелені 9 людей, включаючи двох дітей. Про це пишуть ріс ЗМІ, посилаючись на дані пресслужби Слідчого комітету рф, передає УН.

“Затримані є російськими військовослужбовцями з Далекого Сходу, які проходять військову службу за контрактом”, — пишуть російські ЗМІ посилаючись на правоохоронців.

Згідно з інформацією російських журналістів підозрювані доставлені в слідчий відділ. З ними проводяться слідчі та процесуальні дії.

Попередня причина вбивства, за версією правоохоронців рф — “побутовий конфлікт”.

Нібито, незадовго до вбивства у господаря будинку Едуарда Капканець виник конфлікт з військовослужбовцями. Про це російським слідчим повідомили сусіди.

нагадаємо

27 жовтня в будинку на вулиці Донецькій в окупованому місті Волноваха Донецької області були знайдені 9 тіл загиблих з вогнепальними пораненнями. Двоє з них — діти. Учениця молодших класів та 4-річний хлопчик. Всі вбиті члени однієї сім'ї, на прізвище Капканець.

За фактом цього вбивства українські правоохоронці розпочали досудове розслідування. Про це повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.