Російські війська обстріляли село Багатир у Донецькій області, внаслідок удару загинув хлопчик, його матір і менший брат були поранені. Про це повідомили у суботу в ГУНП в області, пише УНН.

росія атакувала село з РСЗВ «Смерч», повідомили у поліції. Зафіксовано 9 прильотів по житловому сектору.

"Загинув хлопчик, якому за два дні до цього виповнилося 11 років. Його мама та 6-річний брат, а також ще одна цивільна особа зазнали поранень", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляється, було пошкоджено 20 приватних будинків, церква, школа. Деякі люди дивом вижили під руїнами власних домівок.

Як повідомив в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз, напередодні зранку росіяни ударили "Іскандерами" по Покровську - поранена 21 людина, пошкоджено 2 адмінбудівлі і 2 житлові багатоповерхівки. Також у Покровській громаді постраждало Даченське - пошкоджено фермерське господарство.

З його слів, ситуація за напрямками така:

  • На Волноваському напрямку обстріляні Вугледар і Богоявленка - без жертв.
  • На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала ракетних ударів, обстрілів з танків і артилерії - 1 людина поранена. У Курахівській громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Новоселівці Першій Очеретинської громади пошкоджено 7 будинків.
  • На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 7 будинків: 6 у Нью-Йорку і 1 у Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено багатоповерхівку і промислову будівлю.
  • На Лисичанському напрямку під вогнем Сіверськ, а також Торське і Зарічне Лиманської громади.