Зірка була запрошеним артистом на фестивалі Rotterdam Unlimited у суботу, 29 липня, де сталося одразу два випадки зі стріляниною.

Під час виступу реп-виконавиці Alyona Alyona на фестивалі у Нідерландах сталася стрілянина. Про це вона розповіла в Instagram.

Співачка поділилася, що помітила, як під час її програми частина глядачів почала кудись тікати. Спочатку зірка не зрозуміла, що відбувається, і не надала цьому серйозного значення, вирішивши, що люди прийняли рішення піти послухати іншого артиста, однак через підписників вона дізналась, що сталося насправді.

"На передостанній пісні п'ята частина людей, десь далеко в кінці, де вони стояли, почала кудись бігти. Я подумала, можливо, артист на іншій сцені виступає і вони побігли на свого улюбленого виконавця, бігли не швидко. Мені написав мій підписник, про те, що вони з сестрою йшли на мій концерт, почули стрілянину, почав тікати народ і вони зупинилися і сховалися за рогом, коли прийшли, концерт уже закінчився", - поділилася реперка.

Далі з новин Alyona Alyona дізналася, що під час її виступу сталося дві стрілянини. Під час першої ніхто не постраждав, а під час другої - троє людей.

Поліція Роттердама зазначає, що правоохоронці кілька разів вистрілили в людину, яка відкрила вогонь.

 instagram.com/alyona.alyona.official