Кінострічка стала найкасовішою за всю 100-річну історію студії Warner Bros. Фільм зібрав понад мільярд доларів у світовому прокаті.

Колумбійська співачка Шакіра розкритикувала фільм Барбі режисерки Ґрети Ґервіґ. Про це повідомляє The Holywood Reporter з посиланням на інтерв'ю співачки виданню Allure.

Зірка поділилася, що її синам не сподобався фільм, оскільки вони вважають його "розмитим". І вона певною мірою з ними згодна.

"Я виховую двох хлопчиків. Я хочу, щоб вони також відчували себе сильними [і водночас] поважали жінок. Мені подобається попкультура, коли вона намагається розширити права жінок, не позбавляючи чоловіків можливості бути чоловіками, - також захищати та забезпечувати", - пояснила вона.

Шакіра пояснила свій коментар, додавши, що жінки можуть робити все, не втрачаючи при цьому своєї сутності та жіночності. І обидві статі мають своє призначення в суспільстві.

"Я вірю в те, що жінкам потрібно дати всі інструменти і віру в те, що ми можемо все це зробити, не втрачаючи своєї сутності, не втрачаючи своєї жіночності. Я вважаю, що чоловіки мають своє призначення в суспільстві, а жінки мають іншу мету. Ми доповнюємо одне одного, і це доповнення не повинно бути втрачено", - сказала зірка.