З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну артист висловився на підтримку України та жорстко розкритикував дії Росії.

Російський репер Noize MC зізнався, що підтримує зв'язок з лідером гурту Бумбокс Андрієм Хливнюком. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, вони познайомилися ще у 2008 році під час концерту до Дня молоді у Воронежі, де виступали разом перед великою аудиторією. З тих пір артисти часто підтримують зв'язок.

Іван Алексєєв також зізнався, що обожнює творчість гурту Бумбокс і навіть вивчав українську мову за їхніми піснями.

"Того літа будь-яка праска, з якої не долинали білі шпалери з чорним посудом, явно була несправною, а наш дебютний альбом і фільм Розіграш зі мною в головній ролі щойно вийшли в усіх країнах СНД. Я заслуховувався Бумбокс з їхнього першого релізу (Меломанія, 2005), а Діагноз взагалі знав напам'ять і потихеньку підучував українську за вкладишем із текстами з того CD", - розповів репер.

Крім того, артист зазначив, що 24 лютого 2022 року перше, що він зробив - зателефонував Андрію Хливнюку і дізнався, що артисти разом перебувають у Чикаго. Вони встигли зустрітися до того, як лідер гурту Бумбокс повернувся додому і став на захист нашої країни.

"На концерті він сумно пожартував, що юнацькі мрії про гастролі по всьому світу потрібно було формулювати конкретніше. У гримерці двічі піднімали келихи "за людей": "Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо/.Тільки тоді, коли любимо ми - можемо зватися людьми!" Пишаюся цим хлопцем", - підсумував Noize MC.