Співачка під парасолькою гуляла зі своїм батьком і охоронцями вздовж пристані Нейтрал-Бей (Австралія) після завершення свого концерту.

Батька американської співачки Тейлор Свіфт, яка перебуває на гастролях в Австралії, звинуватили у нападі на місцевого фотографа. Про це повідомляє ВВС.

Зокрема, репортер Бен Макдональд сказав, що оточення Свіфт використовувало парасолі, щоб спробувати завадити йому сфотографувати її, і в передбачувану сварку втягнувся батько зірки. 71-річний Скотт Кінгслі вдарив його по обличчю на пристані в Сіднеї. Медична допомога йому не знадобилася.

"Я займаюся цим вже 23 роки, і я не був у ситуації, коли хтось бив мене по голові", - сказав він, додавши, що не провокував цей інцидент.

У свою чергу, представник співачки розповів виданню, що папараці поводилися агресивно, намагаючись сфотографувати її. Вони намагалися наблизитися до знаменитості, хапали її охорону і погрожували скинути одного з працівників у воду.

"Молодий чоловік повідомив про інцидент, і зараз офіцери, прикріплені до поліцейського управління Норт-Шор, проводять розслідування", - йдеться в заяві поліції Нового Південного Уельсу.