Артистка зазначила, що права всіх людей мають бути захищені, адже це шлях до абсолютного розуміння свободи.

Співачка Оля Полякова взяла участь у ході Pride in London 2023 на захист прав ЛГБТК+ спільноти. Кадрами з заходу вона поділилася у Instagram.

Зокрема, артистка очолила українську колону прайду, головним месенджем якої був Give us wings to protect our rainbow (Дай нам крила, щоб захистити нашу веселку).

Слоган є відсиланням до слів президента України Володимира Зеленського "Дайте нам крила, щоб захистити свободу", які він виголосив у британському парламенті в лютому 2023 року.

Полякова з'явилася на марші в обладунках у кольорах українського прапору, а на грудях артистки був герб України. Образ зірки доповнила розкішна корона на голові, а також золотий плащ.

У соцмережах співачка також зазначила, що наша країна щодня бореться з російськими окупантами за свободу і цінність кожного українця.

"Війна не обирає, якої ти статі, сексуальної орієнтації або який у тебе колір очей. На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТІК+, права яких досі не врегульовані законодавчо в питаннях узаконення відносин, піклування про партнера, їх спільне майно, дітей… Нам треба будувати країну майбутнього. Країну, повну любові, свободи, вибору та гідності. Нам не потрібно стикатися один з одним і не можна дозволяти іншим стикатися з нами. Нам відомий справжній ворог і ми маємо спільно боротися з ним", - написала вона.

 

 

 

Читайте також:
Оля Полякова стала учасницею Танців з зірками у Грузії
На протези для військових: Полякова звернулася до українців
Instagram видалив сторінку Полякової: співачка звернулася до Міністра цифрової трансформації
Instagram видалив сторінку Полякової: співачка звернулася до Міністра цифрової трансформації
"Ідіть в ж*пу": Полякова послала колег, які розкритикували її і Єфросиніну
"Ідіть в ж*пу": Полякова послала колег, які розкритикували її і Єфросиніну
"Дуже боялася Вакарчука": Оля Полякова розповіла про участь у "Голосі країни"
"Так шкода": Єфросиніна проговорилася про хворобу Полякової