На відео артист веселився з батьками та стрибав у воду. Шоумен зазначив, що нині він усе б віддав, аби знову поїхати до Криму.

Український співак Володимир Дантес поділився спогадами про відпочинок у Криму. Архівними кадрами він поділився на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, щороку в серпні він їздив з татом і мамою на море та в гості до своїх родичів до Євпаторії та Лівадії. Музикант зізнався, що йому дуже подобалося подорожувати поїздом.

"Довгий час ми їздили потягом (у плацкарті) і мені дуже подобалась ця естетика. Аромат їжі, особливо курочки гриль, яка змішується з запахами поту та перегару. Батькам не дуже це заходило, але мені було весело. А найулюбленіший момент подорожі - коли за вікном зʼявлявся Сасик (Сиваш)", - написав він.

Артист розповів, що не вмів плавати та боявся медуз. Шоумен також поділився історією про поїздку на мис Тарханкут.

"Купатися я любив сильно, але був один мінус - я не вмів плавати і МЕДУЗИ!!! В серпні завжди медузи. Одного разу ми поїхали до Тарханкуту. Місцеві там стрибали зі скелі, батько стрибав теж, навіть мама щучкою летіла. А чиста морська вода була усіяна медузами розміром з мою голову. Але бажання стрибати, як батько, було сильнішим за страх перед медузами. Все віддав би, аби знову їхати в плацкарті в Євпаторію з мамою та татом", - підсумував Володимир Дантес.