На початку повномасштабної війни співачка припинила будь-яку співпрацю з Росією і засудила вторгнення в Україну. Через свою антивоєнну позицію вона потрапила до чорного списку РФ.

Співачка Віра Брежнєва відреагувала на хейт щодо її роботи та тривалого проживання в Росії до початку повномасштабної війни.

В інтерв'ю журналу Elle артистка розповіла, що в житті її оточують люди, які підтримують один одного, і їй байдуже, що пишуть про неї в соціальних мережах. Для співачки найважливішим є те, що вона підтримує свою країну у важкі часи.

"Для мене найважливіше, що у скрутний час я зі своєю країною серцем і душею. Для мене це має значення. Я зробила і роблю що можу. Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста", - сказала вона.

Брежнєва також згадала, як для неї почалася повномасштабна війна. Коли Росія вторглася в Україну, вона була в Італії. Вона одразу зрозуміла, що має допомагати, тому почала займатися волонтерством.

"Мені хотілося чимось допомагати, і я розуміла, що все, що я можу зараз, - це волонтерити, тому що в мене не було внутрішньої сили для того, щоб навіть у публічний простір виходити. Оскільки тоді, від самого початку, я була в Італії, перше, що я зробила, - знайшла найближчий склад гуманітарної допомоги й пішла туди допомагати. Ми з мамою працювали там від ранку до вечора з іншими жінками", - пригадала артистка.