Зірка мала стосунки з репером Брендоном К'ю Адамсом, відомим як 7:AMP. Пара розбіглася у 2019 році.

Відома американська співачка Біллі Айліш в інтерв'ю виданню Variety натякнула на свою нетрадиційну орієнтацію.

Зокрема, громадськість неодноразово обговорювала сексуальну орієнтацію зірки. Багатьох відверто бентежив мішкуватий одяг співачки та небажання підкреслювати свої форми.

"Я не прагнула того, щоб люди не сексуалізували мене. Я не хотіла, щоб вони мали доступ до мого тіла навіть візуально. Я не була достатньо сильною та захищеною, щоб показати його. Якби я показала його на той час, то була б спустошена, якби люди щось сказали. У мене великі груди з дев'яти років, і я така, як є. Я так виглядаю. Варто надіти щось відверте, і всі кажуть: "О, але ж ти не хотіла, щоб люди тебе сексуалізували?". Відваліть! Я істота, яка іноді буває сексуальною", - зізналася вона.

Але розмови про орієнтацію не припинилися навіть тоді, коли Біллі Айліш почала носити облягаючі сукні та навіть коли вийшла в світ з уже колишнім хлопцем. Дехто досі наполягає на тому, що артистка справді цікавиться жінками.

У свою чергу, співачка заявила, що відчуває фізичний потяг до жінок.

"Я їх дуже люблю. Я люблю їх як людей. Мене вони приваблюють як люди. Мене вони справді приваблюють. Мене фізично приваблюють вони. Але я також дуже лякаюся їх, їхньою красою та присутністю", - сказала зірка.

Крім того, знаменитість зізналася, що ніколи по-справжньому не відчувала себе жінкою.

"Я ніколи не відчувала себе жінкою, чесно кажучи. Я ніколи не почувалася бажаною. Я ніколи не відчувала себе жіночною. Мені потрібно переконати себе, що я гарна дівчина", - зізналася в інтервʼю Біллі Айліш.