Хлопчик народився поза шлюбом. Батько Бейонсе зрадив її матір із жінкою, що виступала посередницею в укладанні ділової угоди для зірки.

Знаменита співачка Бейонсе має 13-річного зведеного брата Ніксона, з яким зовсім не спілкується. Про це заявила мати підлітка в інтерв'ю The Sun.

Жінка провела перші роки від народження сина у трейлері.

"Чому ця людина не любить мене?" - сказала 52-річна Александра Райт про свого сина від батька Бейонсе - 71-річного Метью Ноулзом.

За її словами, Бейонсе жодного разу не намагалася налагодити контакти зі зведеним братом, хоча вона живе всього за 10 миль від них.

"Ніксон ніколи не мав можливості бути звичайною дитиною. Спорідненість із кимось знаменитим душить таких дітей, як він, і вони втрачають свою індивідуальність. Іноді я сиджу у ванній і плачу, бо просто не знаю, як допомогти йому стати самим собою", - додала жінка.

Відомо, що Райт познайомилася з Ноулзом 2007 року в Сіетлі. Тоді вона була посередницею в укладанні ділової угоди для Бейонсе. Роман пари почався, незважаючи на те, що Ноулз був одружений з матір'ю Бейонсе, 69-річною Тіною.

Райт зізналася, що протягом майже дворічних стосунків вона не відчувала почуття провини за те, що переспала з одруженим чоловіком.

"Я не відчувала жодних протиріч з приводу ситуації, що склалася, оскільки його шлюб не був повноцінним. Я не думаю, що він розповів про мене своїй родині. Це була складна ситуація і сімейна структура була зруйнована протягом тривалого часу", - сказала Райт.

До слова, у 2011 році батьки Бейонсе розлучилися з ініціативи Тіни Ноулз.

Фото: Скріншот

Алексндра Райт та Ніксон

Читайте також:
Зловмисники обікрали Бейонсе на 1 млн. доларів
Дочь Бейонсе номинировали на Грэмми
Дочь Бейонсе номинировали на Грэмми
Бейонсе попала в скандал из-за тучных фанатов Бейонсе попала в скандал из-за тучных фанатов
Бейонсе попала в скандал из-за тучных фанатов