Олена Тополя виступає під псевдонімом Alyosha з 2009 року. У 2010 році представляла Україну на Євробаченні в Осло.

Українська співачка Олена Тополя, відоміша як Alyosha, планує змінити сценічне ім'я. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, виконавиця зізналася, що часто отримує повідомлення від шанувальників, які радять їй змінити псевдонім, тож артистка серйозно замислилась над цим.

"Сиджу і думаю над тим, що багато фанів, багато прихильників моїх давно мені з любов'ю, ніжно і лагідно пишуть: "А не хотіли б ви змінити свій псевдонім?". Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить тяжкий процес буде. Я таки вирішила, що це треба зробити", - поділилася Alyosha.

Утім, зміна псевдоніма, як зазначила виконавиця є досить складним процесом, вона попросила підписників допомогти з варіантами нового ім'я для сцени.

"Але у мене є запитання! На який змінити Alyosha? Це запитання поки найскладніше, напевно. Тому я прошу вашої допомоги. Підкажіть, накидайте свої ідеї, як би ви хотіли чути співачку, яка зараз перед вами? З яким іменем ви хотіли її чути? Сценічним іменем?" - попросила фанів дружина Тараса Тополі.

 

 

Читайте також:
Alyosha родила третьего ребенка
Alyosha родила третьего ребенка
Беременная Аlyosha снялась в обтягивающем платье Беременная Аlyosha снялась в обтягивающем платье
Беременная Аlyosha снялась в обтягивающем платье