Зазначається, що Панін сильно напився і почав стукати у двері до незнайомих людей, при цьому думаючи, що він у готелі.

Російський актор Олексій Панін потрапив у витверезник у столиці Естонії Таллінні. Про це повідомляє Bublik Delfi.

Згідно з інсайдерськими даними, вночі актор зателефонував з проханням "врятувати його". Після цього поліцейські повідомили, що Паніна доставлять у витверезник.

"О 2:45 ночі мене розбудив телефонний дзвінок. Я взяла слухавку і на іншому кінці лінії почула знайомий голос, який просив допомоги. "Врятуй, забери мене," - казав він. Я одразу ж спробувала зрозуміти, що відбувається, на подвір'ї ніч. Другий голос на іншому кінці дроту, судячи з усього, це був поліцейський, повідомив мені, що Олексій знаходиться на Пінні, 4 і запитав, чи можу я забрати його. Я, природно, відмовилася, тому що час третьої години", - зазначило джерело.

Слід зазначити, що інформація естонських журналістів поки ніяк не підтверджена. Хоча у статті вказано, що "комунікаційний відділ Департаменту поліції та прикордонної охорони Естонії підтвердили затримання Олексія Паніна".

Відомо, що Панін наприкінці серпня справді перебував в Естонії. Проте, чи наразі він там - невідомо.

Разом з тим, у Росії на зірку порушено кримінальну справу за статтею про публічне виправдання тероризму через пост у телеграмі про вибух на Кримському мосту.